Kevés olyan erősítő gyártó létezik, akik pályafutásuk megkezdése után óriási sikereket könyvelhetnek el. A Blackstar ezen kevés cégek közé tartozik.

Szabó Sándor így vélekedik a frankfurti zenei vásár újdonságait bemutató cikkében, a gitarhangtechnika.hu oldalon:

"Szeretnék pár szót szólni egy brit erősítőről a Blackstar-ról. Már évek óta figyelem őket, és most úgy gondolom, hogy megérettek arra, hogy nagyon komolyan vegyük őket. A sztori tipikus. Képzeljétek el a következőt: Volt pár valóban okos fiatal fickó a Marshall cég fejlesztői között, azonban mivel nagy és hierarchikus a cég, így mindig volt felettük valaki, aki azt monda a jó ötleteikre, hogy NEM! Ez ment egy darabig, aztán gondoltak egyet, felmondtak és alapítottak egy kicsiny, hatékony, új céget. Tudok több ilyen történetet is. Ez a cég a Blackstar. Ma már egészen komoly termékskálát mondhatnak magukénak a kombóktól a fej+láda összeállításig. Nyilvánvalóan a Marshall hangi hagyományait követik, de minden olyan új fejlesztés, amit nem tudtak végigvinni a Marshall vezetésén, azokat most a saját termékeikben megvalósítják. ... A figyelem rajtuk, hiszen kiváló termékeket állítottak ki. Nagyon sokan kipróbálták a Series One 100 Wattos fejet, ami az egyik legmodernebb csöves erősítő konstrukció napjainkban. A vásárra már az új pedál sorozatukat is elhozták."

A gyártó linkje

A termékek megrendelhetőek:

Szólógitár kombók: KATT IDE
Szólógitár erősítő fejek: KATT IDE
Szólógitár ládák: KATT IDE

A bejegyzés trackback címe:

https://hangszeraruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr721926977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása