A Blackstar erősítők egyre inkább teret hódítanak maguknak nem véletlenül: tuti hang, fullcső. Az erősítő két csatornával rendelkezik, clean és overdrive. A tiszta csatornához tartozik egy hangszín és egy voice kapcsoló. A hangszínt széles tartományban tudjuk állítani, a melankólikus mély hangzástól, a csilingelő magasig, és van egy közép-magas kiemelő. Nagyon pozitív, hogy a csatornához külön tartozik hangszín poti, így nem kell kompromisszumot kötni a tiszta és a torzított csatorna közös hangszínezésével.

Az overdrive csatorna torzítója dögös és harapós. A gain szabályozással a minimál torzítástól az egészen agresszívig mindent be lehet állítani, és van egy kapcsoló, amivel a klasszikus rock és a modernebb, kraftosabb hangzás között tudunk váltogatni.
A négy sávos EQ mindkét csatornára vonatkozik, a mély-közép-magas kiemelés mellett itt van a Blackstar által kifejlesztett ISF, amivel a USA és a UK hangzásvilág között lavírozhatunk, bár leginkább a torzított csatornán érezhető és nagyjából visszaadja a brit és amerikai rock élményét.



Mindkét csatornához tartozik még egy jó minőségű zengető, amit kapcsolható "dark" illetve "light" módban is használhatunk, egy gain Booster és egy Presence amivel még fényesebb magasak állíthatók be.

Az effect hurok további 10dB emelést enged., hangszóróemulált vonalkimenet. A HT-60 egy univerzális erősítő, bárki megtalálja a saját hangzását, szinte minden kihozható belőle, a finomtól a brutálisig. Az erősítő 227.900 Forintos (a cikk írásakor) áráért cserébe kitűnő minőséget, meghökkentő teljesítményt és a tudást kapunk. Gyakorlatias használhatósága és pöpec hangja miatt aktív zenészeknek kötelező darab!

Termék link:
http://www.hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=16408

A szintén óriási népszerűségnek örvendő kistestvér, a HT Club 40:
http://www.hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=16407

Kép forrása: http://www.blackstaramps.co.uk 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangszeraruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr683206010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása