Már kapható az új Zoom rögzítő, amely a népszerű H4n felvevő sztereó mikrofonja mellett tartalmaz VGA video rögzítőt is (640x480, 30 FPS). A felvételek akár azonnal fel is tölthetőek pl. a Youtube-ra. 

Lehetséges felhasználási területek: koncertek, előadások, sport események, interjú, konferencia, blog, zene/színészet tanulás, stb.

A felvételek szerkeszthetőek, feltölthetőek a közösségi oldalakra.

A tartozék Video kábellel TV-n és nézhetjük kisfilmeinket.

A beépített kijelzőn 320x240-es felbontásban kontrollálhatjuk a felvételt. Itt a bejövő hang szintjét is láthatjuk, hogy azonnal állíthassunk rajta, ha szükséges. Fennmaradó idő, és elem élettartalom kijelezhető

A beépített hangszóróval nem csak visszajátszhatjuk, hanem hallgathatjuk is a felvételt.


Az X/Y sztereó mikrofon elrendezés biztosítja, hogy a két mikrofon egyenlő távolságra legyen a hangforrástól, így a hangnál nem lesz fáziskésés, és megfelelő lesz a sztereó hangkép.

A beépített mélyvágó szűrő a háttérzajokat csökkenti, a tartozék mikrofon szivacs pedig a szél zaját csökkenti.

 

A Zoom készített egy dedikált oldalt a terméknek: 
http://www.soundmakesthemovie.com/ 

A termék megrendelhető itt:
Zoom Q3 rendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://hangszeraruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr471946356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása